Η Εταιρεία

Προφίλ

Η εταιρεία “OPTEPHSIS ΑΕ” διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων και αναλώσιμα Electronic Article Surveillance (ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης) όλων των γνωστών τεχνολογιών (A.M. E.M. R.F.), και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Dexilon(www.dexilon.com) στην Ελλάδα. Έχοντας στην διάθεσή της την τεχνογνωσία, καθώς και κάθε είδους συσκευή E.A.S. καθίσταται ευέλικτη στην προσφορά και υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων για την προστασία των εκτεθειμένων εμπορευμάτων, με δυνατότητα κάλυψης κάθε είδους καταστήματος (ενδυμάτων, accessories, super market, οπτικών, βιβλιοθηκών, κ.ά.).

Η εταιρεία, τα στελέχη της οποίας δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στην μελέτη και εγκατάσταση των συσκευών E.A.S. από το έτος 1987, μπορεί να εγγυηθεί την άρτια τεχνική υποστήριξη των αντικλεπτικών συσκευών μετά την εγκατάστασή τους, καθώς και αυτών που πιθανόν διαθέτετε.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συστημάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, τα συστήματα της OPTEPHSIS AE είναι νέας τεχνολογίας, ευρωπαϊκής σχεδίασης και παραγωγής διαθέτουν δε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας OPTEPHSIS AE σας προσφέρονται με το χαμηλότερο κόστος, χωρίς τεχνολογικές υστερήσεις, και την γρηγορότερη απόσβεση (R.O.I. Return On Investment).

Το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική κάλυψη των προϊόντων σας είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και όχι απλά η αγορά ενός αντικλεπτικού συστήματος. Δηλαδή, χρειάζεστε έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Εγκατεστημένες συσκευές της εταιρείας μας, με δυνατότητα τηλεματικής, βρίσκονται επίσης και στο εξωτερικό (Παρίσι, Βελιγράδι, Λάρνακα, Λευκωσία Τίρανα).

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Διαθέτουμε όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες: A.M., E.M., R.F και επομένως ευελιξία στην επιλογή της λύσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο των προϊόντων E.A.S.
 • Παρέχουμε υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση του εξοπλισμού.
 • Τα συστήματα E.A.S. αποτελούν την αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρείας μας και όχι μια παράπλευρη ή ευκαιριακή απασχόληση.
 • Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας Optephsis είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και δεν υπαγορεύεται από εταιρείες του εξωτερικού.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]